Starmix Støvsuger ISC 1625 “H” Safe MPB HEPA 14

5.195 kr.

Oplev Starmix ISC 1625 H støvsuger med HEPA 14 filter – perfekt til effektiv opsamling af fine partikler og en renere arbejdsplads.

Køb her

Varenummer (SKU): 5576601755416187 Kategori:

Starmix Støvsuger ISC 1625 H Safe MPB HEPA 14 er den perfekte partner til professionelle håndværkere og DIY-entusiaster, der ønsker at sikre en ren og sikker arbejdsplads. Denne kompakte kombisuger er designet med alsidighed i tankerne og kan effektivt håndtere både vådt og tørt affald, hvilket gør den til et uundgåeligt værktøj i dit repertoire. Uanset om du arbejder med renovering, byggeriet eller har brug for at rydde op efter en uheldig spilde, er denne støvsuger klar til opgaven.

Et af de mest fremtrædende træk ved Starmix ISC 1625 er dens start- og stopautomatik til elværktøj. Dette innovative design muliggør en problemfri integration af støvsugeren med dine elektriske værktøjer. Når værktøjet tændes, aktiveres støvsugeren automatisk, så du slipper for at tænke på separate tænd/sluk-funktioner. Dette sparer tid og gør det lettere at opretholde en ren arbejdsplads, samtidig med at det vigtige støv og affald opsamles, mens du arbejder.

Med sin kompakte størrelse er ISC 1625 nem at transportere, hvilket er ideelt til dem, der ofte bevæger sig mellem forskellige arbejdsområder. Den fylder næsten ingenting i bagagerummet af din bil, og du kan derfor have den med dig overalt, så den altid er lige ved hånden, når behovet opstår. Uanset om du skal køre til en jobsite eller til et hjemmeprojekt, kan du tage den med uden besvær.

Sikkerhed og overholdelse af regler er altafgørende i moderne arbejdesmiljøer, og denne støvsuger lever op til det. Når det kommer til asbestsanering, er det et krav fra Arbejdstilsynet at bruge plastsække, og ISC 1625 leverer netop det. Den er designet til at imødekomme de højeste standarder for sikkerhed, hvilket giver dig ro i sindet, når du arbejder i potentielt farlige omgivelser.

Desuden sikrer de avancerede HEPA 14-filtre, at støv og partikler fanges effektivt. Disse filtre er ideelle til dem, der leder efter et produkt, der kan filtrere selv de fineste partikler og dermed beskytte dit helbred. Filtrene tager ikke plads i beholderen, hvilket betyder, at du har mere kapacitet til affald og spildevand, og mindre tid på at skifte filtre, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget – dit håndværk.

Starmix Støvsuger ISC 1625 H Safe MPB HEPA 14 er ikke bare et arbejdsredskab; det er en investering i renhed, sikkerhed og effektivitet. Gør dit arbejde lettere, mere sikkert og mere produktivt med denne førsteklasses støvsuger, der er bygget til at holde trit med dine ambitioner. Med Starmix ved din side, kan du tage kontrol over dit arbejdsmiljø og sikre, at ingen opgave er for lille eller for stor.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Starmix Støvsuger ISC 1625 “H” Safe MPB HEPA 14”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.