Bosch Unlimited 7 Bss711w – Støvsuger – Pind/Håndholdt (2-I-1) – Uden Pose – Ledningsfri – Hvid – 1 Batteri, Inkluderet Oplader

3.089 kr.

Oplev Bosch Unlimited 7 – den kraftfulde, ledningsfrie 2-i-1 støvsuger. Suveræn sugeevne og fleksibilitet sikrer nem rengøring i hele hjemmet.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144901352027937 Kategori:

Oplev friheden ved effektiv rengøring med Bosch Unlimited 7 BSS711W, den revolutionerende 2-i-1 støvsuger, der kombinerer praktisk håndholdt design med den uovertrufne kraft fra en gulvstøvsuger. Denne ledningsfrie vidunder er skabt til at gøre rengøringen til en leg og give dig mere tid til at nyde livet. Den elegante hvide finish tilfører ikke blot en moderne æstetik til dit hjem, men spejler også den teknologiske innovation og kvalitet, der kendetegner Bosch.

Med en imponerende driftstid på op til 60 minutter på blot én opladning kan du tackle selv de mest krævende rengøringsopgaver uden at skulle bekymre dig om ledninger, der begrænser din bevægelsesfrihed. Den medfølgende oplader sikrer, at din støvsuger altid er klar, når du er det. Boschs Lithium-ion teknologi sikrer, at batteriet holder længere og opretholder sin fulde ydelse, så du kan rengøre effektivt uden afbrydelser.

Unlimited 7 er designet til at være let og ergonomisk, hvilket gør det til en fornøjelse at anvende. Den unikke 2-i-1 funktioneller giver dig mulighed for nemt at transformere den fra en gulvstøvsuger til en håndholdt støvsuger, hvilket gør den ideel til rengøring af både gulve, trapper, møbler og selv de svært tilgængelige områder. Uanset om det er krummer på køkkengulvet eller støv på reolen, står denne støvsuger klar til at yde sit bedste.

Med Bosch Unlimited 7 får du også en række smarte tilbehørsdele, herunder en børste til gulve med højt ydeevne, en sprændefunktion til rengøring af dybere overflader samt en multidirt-støvsuger, der nemt fjerner både stort og småt snavs. Den innovative EasyClean-system gør det nemt at rengøre børsten, så du kan holde din støvsuger i topform.

Støvsugeren er ikke bare effektiv – den er også designet med omtanke for dine omgivelser. Uden pose sparer du penge og besvær med at skifte støvsugerposer, samtidig med at du bidrager til en mere bæredygtig rengøringsløsning. Når støvsugeren er fyldt, kan det let tømmes ved et enkelt tryk på en knap, hvilket sikrer en hurtig og hygiejneskift.

Bosch Unlimited 7 BSS711W er mere end bare en støvsuger; det er en partner i dit daglige liv, der gør det lettere for dig at holde dit hjem rent og indbydende. Oplev bekvemmeligheden, kraften og kvaliteten ved Bosch – og tag første skridt mod en mere effektiv og inspirerende rengøringsoplevelse, hvor rydderiet ikke længere er en pligt, men en mulighed for at forny dit hjem.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bosch Unlimited 7 Bss711w – Støvsuger – Pind/Håndholdt (2-I-1) – Uden Pose – Ledningsfri – Hvid – 1 Batteri, Inkluderet Oplader”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.